Köszöntünk a Sárkány-várban!

Mindenkitől elnézést kérek, akihez nem jutott el a hír, amely szerint a Gárdony, Radnóti u. 37. szám alatt szeptemberben nyíló családi bölcsődénket - a kivitelezési határidő kis mértékű csúszása miatt - csak 2019. június 7-én 17 órakor tudjuk bemutatni. Reméljük, a jövőben is bizalommal fordulnak hozzánk, és megértik a problémánkat.
Továbbra is várjuk érdeklődésüket és jelentkezésüket.

Tisztelettel és üdvözlettel: Sárkány Márta

Kérjük, szíveskedjenek megtekinteni a Magyar Államkincstár tájékoztatóját a családi bölcsőde térítési díjához történő hozzájárulás részletes feltételeiről.

Tisztelt Szülők/Gondozók!

Amint már tájékoztattuk Önöket, a DRSM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a TOP-1.-4.-1-15-FE1-2016-00039 kódszámú pályázaton két egységes (egységeként 7 fő befogadására alkalmas) családi bölcsőde létrehozására 42,10 Mft ERFA támogatást nyert.

A PROJEKT CÍME: VÁR A SÁRKÁNY-VÁR.
A TÁMOGATÁS INTENZÍTÁSA: 100%

Így a már meglévő, Agárd, Ősz u. 26. szám alatt működő, 21 gyermek befogadására alkalmas családi bölcsőde mellett további 14 kisgyermek ellátásáról tudunk gondoskodni.

Az új családi bölcsőde megnyitásának időpontja: 2019. szeptember 1.
Az új családi bölcsőde megvalósulási helye: 2483 Gárdony, Radnóti M. u. 37.

Az üdülőövezetben, szép környezetben, jó levegőn, csendes, nyugodt helyen lévő épület és a hozzá tartozó kert alkalmas lesz arra, hogy azoknak a gyermekeknek is megfelelő játék-, és mozgáslehetőséget biztosítson, akik harmadik életévüket szeptember 1.- december 31. között töltik be, de a következő év szeptember 1-ig a gyermek bölcsődei gondozását kívánják igénybe venni. Az eszközbeszerzéseknél különös gondot fordítunk arra, hogy húsz hetestől négy éves korig látunk el gyermekeket.

Látványterv Földszinti alaprajz Emeleti alaprajz

A Gárdony, Radnóti u. 37. szám alatti családi bölcsőde kialakítása a tervek szerint halad.
A 2019. szeptember 1-én induló szolgáltatásunk 14 férőhelyre várja a gyermekek jelentkezését. A bölcsődét 2019. május 10-én 17 órakor mutatjuk be az érdeklődőknek.

A DRSM Nonprofit kft állást ajánl családi bölcsőde szolgáltatást nyújtó helyettes és segítő személy részére.
A jogszabályi előírásoknak megfelelő írásbeli önéletrajzot a martasarkany1@gmail.com címre kérjük megküldeni.

Ülőgarnítúra Ülőgarnítúra Szőnyeg Fonal Fonal Fonal Fonal Fonal Fonal